Apartman

A fürdő területén a bejárat melletti épület felső szintjén található 5 db apartmanunk, melyek 2019 őszén három csillagos minősítést kaptak. Elhelyezkedésük kényelmes eljutást biztosít mind a medencékhez, mint az éttermekhez. Az apartmanokhoz tartozó közös terasz kiváló lehetőséget biztosít a zavartalan pihenéshez. Szállóvendégeink a bejárat mellett, sorompóval lezárt területen parkolhatnak.

Kis apartman

Az egy darab kis apartmanunk három csillagos minősítésű. Egy szobából, egy konyhából és egy fürdőszobából áll, tartozik hozzá teraszrész. Két fő elhelyezésére alkalmas. Kisgyermek részére pótágy vagy babaágy behelyezhető.

A szobában kényelmes franciaágy található. Felszereltsége: TV, légkondicionáló, széf, WI-FI internetkapcsolat. A konyhában: főzési lehetőség, kávéfőző, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény található. A fürdőszoba zuhanykabinos, hajszárítót kérésre biztosítunk. A teraszokon a vendégek kényelmét kerti asztal és szék biztosítja. A teraszon ruhaszárító található.

Nagy apartman

A négy darab nagy apartmanunk három csillagos minősítésű. Egy hálószobából, egy nappali szobából, konyhából és fürdőszobából állnak, és tartozik hozzá teraszrész. Két személy elhelyezésére alkalmas, de családok esetén a nappaliban lévő kanapé további két személy részére ágyazható.

A hálószoba tágas, franciaágyas. A nappali szobában kanapé és egy nagyméretű étkező asztal szolgálja vendégeink kényelmét. Az apartman felszereltsége: TV, légkondicionáló, széf, WI-FI internetkapcsolat. A konyhában: főzési lehetőség, kávéfőző, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény található. A fürdőszoba zuhanykabinos, hajszárítót kérésre biztosítunk. A teraszokon a vendégeink pihenését kerti asztal és szék biztosítja. A teraszon ruhaszárító található.

Apartman árlista

Név Ár
Kis apartman
1 fő részére
11.200 Ft
Kis apartman
2 fő részére
16.000 Ft
Nagy apartman
2 fő részére
18.000 Ft
Nagy apartman
3 fő részére
22.000 Ft
Nagy apartman
4 fő részére
26.000 Ft

Studio Apartman

A fürdő területén a bejárat melletti földszintes épületben található 6 db apartmanból közvetlenül juthatnak a fürdő területére. Ezek az apartmanjaink 2019 őszén három csillagos minősítést kaptak. A zavartalan pihenést, kikapcsolódást a szobákhoz tartozó teraszok biztosítják. Az apartmanok 2019 áprilisától üzemelnek. Szállóvendégeink közvetlenül a stúdió apartmanok mellett, sorompóval lezárt területen parkolhatnak.

Studio apartman

Stúdió apartmanjaink három csillagos minősítésűek két fő elhelyezésére alkalmasak, nem pót ágyazhatók. Egy szobából, egy kis konyharészből és egy fürdőszobából állnak, tartozik hozzá teraszrész.

A szoba felszereltsége: TV, légkondicionáló, széf, elektromos szabályozású redőny, WI-FI internetkapcsolat. A konyhában: főzési lehetőség, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény található. A fürdőszoba zuhanykabinos, hajszárítót kérésre biztosítunk. A teraszokon elektromosan szabályozható árnyékolók működtethetők, a vendégek kényelmét kerti asztal és szék biztosítja. A teraszon ruhaszárító található.

Studio Apartman árlista

Név Ár
Két ágyas apartman
1 fő részére
12.600 Ft
Két ágyas apartman
2 fő részére
18.000 Ft