Natura Vita Apartman

A fürdő területén kívül, attól pár száz méterre, nyugodt környezetben található Natura Vita apartmanjaink három méretben érhetők el: 5 db nagyméretű, 11 db közepes méretű és 7 db kisméretű apartman.

A Natura Vita apartmanokat több különálló épület alkotja. Személygépkocsikkal parkolni közvetlenül az apartmanok mellett kialakított nem zárt parkolókban lehetséges. Az apartmanok mindegyike mágneskártyával nyílik. Minden apartmanhoz két darab mágneskártyát biztosítunk.

Kis Natura Vita apartman

Egy szobából, egy konyhából és egy fürdőszobából áll, tartozik hozzá teraszrész, két fő elhelyezésére alkalmas. Létezik franciaágyas, valamint két különálló ágyas típus is. Kisgyermek részére pótágy vagy babaágy behelyezhető.

A szoba felszereltsége: TV, az A és B épületben légkondicionáló, WI-FI internetkapcsolat. A konyhában: főzési lehetőség, kávéfőző, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény található. A fürdőszoba zuhanykabinos. Ezeknek a kis Natura Vita apartmanoknak nincs erkélyük.

Közepes Natura Vita apartman

Egy hálószobából, egy nappali szobából, konyhából és fürdőszobából áll, tartozik hozzá erkély. Két személy elhelyezésére alkalmas, de családok esetén a nappaliban lévő kanapé további két személy részére ágyazható.

A közepes apartman felszereltsége: TV, az A és B épületben légkondicionáló, WI-FI internetkapcsolat. A konyhában: főzési lehetőség, kávéfőző, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény található. A fürdőszoba zuhanykabinos. Az apartmanok mindegyike erkélyes.

Két hálószobás Natura Vita apartman

Két különálló hálószobából, egy nappali szobából, konyhából és fürdőszobából áll, tartozik hozzá erkély. Négy személy elhelyezésére alkalmas, de családok esetén a nappaliban lévő kanapé további két személy részére ágyazható.

A két hálószobás nagy apartman felszereltsége: TV, légkondicionáló, WI-FI internetkapcsolat. A konyhában: főzési lehetőség, kávéfőző, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény található. A fürdőszoba zuhanykabinos. Az apartmanok mindegyike erkélyes.

Natura Vita apartman árlista

Név Ár
Kis Natura Vita apartman
1 fő részére
10.150 Ft
Kis Natura Vita apartman
2 fő részére
14.500 Ft
Közepes Natura Vita apartman
2 fő részére
17.000 Ft
Közepes Natura Vita apartman
3 fő részére
20.000 Ft
Közepes Natura Vita apartman
4 fő részére
23.000 Ft
Közepes hálószobás Natura Vita apartman
4 fő részére
27.000 Ft
Két hálószobás Natura Vita apartman
5 fő részére
31.000 Ft
Két hálószobás Natura Vita apartman
6 fő részére
35.000 Ft